Mesaje
Mesaje pentru toti

Mesaje, declaratii si texte de dragoste.
     media: 4.20 din 5 voturi

Daca mi-ai spune ca stii ce insemni pentru mine.. ti-as spune ca minti.. Deoarece nimeni pe inima mea mana nu pune ca s-o intrebe: 'Ce simti?' Ce simt pentru tine e inca mister si n-am reusit sa patrund in el Dar stiu ca asa cum o raza de soare dezvaluie si cea mai mica parte din mare Asa si tu dezvalui in mine sentimentul ce-l simt pentru tine Ma bucur ca existi in viata mea, esti tot ce mi-am dorit candva Un sprijin, o mana de ajutor, o bucurie pe-al vietii coridor.. Te simt aproape zi de zi.. cu mine mult as vrea sa fii; Sa fii a mea sa fii al meu.. se va implini oare visul meu?

Tu cel pe care inca-l iubesc, esti spinul trandafirului ce mi-a strapuns inima; tu esti ingerul alb din noaptea vietii ce-mi lumineaza calea spre fericire. Tu esti steaua care a cazut atunci, cand dragostea mea s-a stins pentru cateva clipe ale mandriei. Tu esti lacrima eterna a vietii mele. Tu esti golul vietii mele pustiite si norocul ce mi-a umbrit existenta pe acest pamant. Tu esti raza de soare ce a patruns in sufletul meu si mi-a daruit un pic de speranta si alinare; tu esti acel vis care s-a sfarsit odinioara atat de dureror.. tu esti iluzia trecutului meu si acea fantasma ce-mi bantuie prezentul; tu esti raspunsul la intrebarile mele despre iubire. Tu esti infinitul din sufletul meu, tu esti si vei ramane doar al meu!

Cand voi inchide ochii pentru totdeauna, tu sa-mi pecetluiesti buzele cu un sarut pentru a le incalzi, iar picioarele sa mi le acoperi cu petale albe de trandafiri si in par; sa-mi prinzi trandafirul rosu al iubirii eterne ce va lumina chipul meu invaluit de tristetea mortii. Iar.., de vei zari o lacrima ce se va scurge pe obrazul meu palid sa stii ca e de ramas bun. Si cand pamantul imi va acoperi trupul care candva tu l-ai atins, sa-ti amintesti ca te-am iubit dintotdeuna sincer si.. acea iubire nu s-a stins, dar sa nu plangi, ca eu voi fi mereu cu tine, chiar daca doar numai in vise. Iar pe mormantul meu din florile ce mi le-ai adus sa scrii cuvantul: 'FERICIRE', caci am simtit-o datorita tie si sa nu uiti ca te iubesc chiar daca nu mai sunt..

Voi incerca sa trec peste bariera ce tu ai pus-o intre noi.. prin a jura cu-napoi la mine nu vei mai privi.. dintr-un motiv pe care doar tu il stii. Voi mai incerca pentru a nu stiu cata oara, chiar daca risc ca poate o sa doara.. am sa iti spun cu zambetul pe buze.. am in cercat sa stii.. ca nu ai nici o scuza.. voi incerca apoi sa-mi vad de viata cu ochii privind decat in fata si de-ar fi sa vii din nou in a lor raza, am sa-ti amintesc ca nu ai nici o scuza..!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare